Ga naar de inhoud

Consultancy en systeembeheer voor het MKB

Consultancy en Systeembeheer

ZZP-ers en het klein bedrijf hebben moeite om een systeembeheerder te vinden en zich af te vragen of ze aan de richtlijnen voor bijvoorbeeld de AVG te voldoen. 

Wij hebben 19 jaar ervaring met bedrijven, van eenmanszaken tot bedrijven met 140 servers en tot 500 werkplekken.

Wij zijn Microsoft certificeerde systeembeheerders die met de focus op de veiligheid, uw data en uw bedrijf beschermen

 

IST Situatie

Wij bekijken de werkplekken, wat er op staat, of aan de licentie voorwaarden voldaan is, hoe ze aan elkaar gekoppeld zijn en brengen alles in kaart, zodat U een overzicht heeft van de huidige situatie van uw IT, compleet met netwerktekening en alle verbindingen. Ook kijken we naar de veiligheid van uw data en uw bedrijf. Dit is het onderdeel van de Consultancy dat wij gatis voor U kunnen uitvoeren.

 

 

SOLL Situatie

Aan de hand van uw persoonlijke bedrijfs situatie gaan we kijken of en wat er verbeterd kan worden.

Daar voor werken we een 3 tal oplossingen uit.

De oplossingen bevatten informatie over veiligheid, backup, communicatie en brengen uw wensen erbij in. (Bijvoorbeeld: Ik wil van thuis uit kunnen werken). verder houden we rekening met de nederlandse stricte wetgeving voor wat betreft bedrijfsgegevensbeveiliging

Aan iedere oplossing hangt natuurlijk een prijskaartje, wij bekijken samen met U welke van de mogelijkheden het beste bij U aansluit. Ook kan het zijn dat er uiteindelijk een mix van de 3 oplossingsrichtingen gekozen worden.

 

 

OPLOSSING IMPLEMENTEREN

Daarna gaan we met U aan de slag op de verschillende componenten te implementeren, zoals het veilig stellen van uw bedrijfsgegevens (zoals bijvoorbeeld in geval van brand, defecte hardware) het minimeren van het risico dat uw netwerk gehacked wordt, virus beveiliging, SPAM en ga zo maar door. U kunt het zo uitgbreid maken zoals U zelf wilt.

 

 

NAZORG

Indien alles naar uw wensen geimplemeteerd is, kunnen wij procedures gaan uitwerken.

Wat wordt uw bedrijfsbeleid te aanzien van bijvoorbeeld:

  • beveiliging algemeen
  • wachtwoorden
  • in dienst procedure (zoals mail/werkplek)
  • uit dienst procedure (nog belangrijker, maar nog vaker “vergeten”)
  • hulpmiddelen

en nog veel meer.

Uiteraard evalueren we de implementatie en schaven bij.

Wij kunnen voor U monitoren en gebruikers ondersteunen.

Verder beheren wij op wens uw werkplekken

 

 

Vraag een vrijblijvend gratis bezoek aan

en zie wat wij voor U kunnen betekeken.

 

Consultancy alleen voor het MKB ?

Bent U na aan het denken over desktop / server virtualisatie, een datacenter bouwen en wilt U zich eerst laten informeren voor U met de diverse leveranciers gaat praten ? U krijgt eerlijke informatie en geen marketing informatie. Wilt U weten hoe U disaster recovery in kunt regelen, of wilt U weten hoe U uw systemen redundant uit kunt voeren, ook dan bent U bij ons aan de juiste plek.

Voor contact mogelijkheden, bezoek onze contactpagina

Let wel: Systeembeheer en Consultancy kunnen wij alleen in de provincie (Nederlands en Belgisch) Limburg op locatie uitvoeren. Voor overige provincies geldt dat we dit alleen remote kunnen doen. Voor systeembeheer is beheer op afstand vaak voldoende.

.: JoesHosting :. 2024