Ga naar de inhoud

Hoe up to date zijn wij?

  • door

Externe Producten

U zou kunnen denken:

JoesHosting is maar een kleine partij.

Al onze servers staan in een high availability cloud. Wat wil dat nu zeggen: Uw data staat dan namelijk op meerdere servers tegelijk. Uw data wordt door een bezoeker van de snelste server afgehaald. (Dit heet load balancing) Daardoor zijn wij sneller en kunnen betere uptimes garanderen menig concurrent! In het uitzonderlijke geval dat een server uitvalt, neemt een andere server het over. gevolg: Uw website blijft gewoon in de lucht !!! !

Verder staat alle data op een zogenaamde SAN. Dat is een verzameling SSD schijven die aan elkaar gekoppeld zijn. data kan dus dus van verschillende schijven tegelijk worden afgehaald. Voordeel voor U: nog snellere hosting. Iedere SAN is uitgerust met RAID-60 schijfconfiguratie. Mocht in een enkel geval een schijf defect raken, blijft ook nu uw website gewoon doorwerken. Over veiligheid gesproken !!

JoesHosting is een jong bedrijf

JoesHosting is een snel groeiend en dynamisch bedrijf. Wij blijven op de hoogte van de laatste trends in de markt en zorgen dat nieuwe ontwikkelingen aan U als klant worden verder gegeven.

Zo zult U bijvoorbeeld zien dat Plesk en cPanel op de laatste stand staan.
Uiteraard testen wij de configuratie voordat deze aan onze klanten wordt verder gegeven.

Een jong bedrijf wilt ook zeggen gedreven. Wij willen de beste zijn, met 100% tevreden klanten. Wij beschouwen dan ook iedere website alsof het onze eigen is. Sta er daarom niet verbaasd om, als U proactief een mailtje van ons ontvangt met verbeterpunten.

Ook voor onze veiligheid

De veiligheid van onze servers staat of valt met de veiligheid van de materialen die erop staat. wij willen niet dat een geïnfecteerde website onze servers besmet.

Daarom houden wij in de gaten of uw website nog wel veilig is en U daarover informeren. 

In dien U bij uw pakket de update service afgenomen hebt, zorgen wij ervoor dat Uw website op de laatste stand is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

.: JoesHosting :. 2024